Integritetspolicy

Vad samlar vi in?

Namn, adress, mail, telefonnummer samt finansiell information.

Vad använder vi den till?

Endast till dessa två saker nedan.

  • Frakt. För att kunna boka frakten så behöver vi ha in följande: Namn, mail, telefonnummer samt adress.
  • Faktura. För att kunna skriva en godkänd faktura enligt skatteverket, så behövs köparens namn.

Denna information sparas ej i någon större omfattning eller med andra intentioner än just dessa två ovan. Informationen kommer till oss via mail, telefon eller via hemsidan. Vi kommer aldrig att sälja informationen vidare. Det ligger i vårt intresse att skydda kunden.

Informationen håller vi i vår mailinkorg, i våra anteckningar, eller på våra telefoner.

Finansiell information.

Vi samlar endast in nödvändig information för att behandla transaktioner. Detta inkluderar kreditkortsnummer, personnummer eller bankkontouppgifter.

Denna information lämna aldrig oss förutom när klarna behandlar våra transaktioner.

Tredjepartsinformation.

Snigelskydd.se kommer inte att sälja eller dela personligt identifierbar information om det inte finns en rättslig anledning.

Avregistreringsmetoder.

Vi har inget nyhetsbrev. Vi kommer troligtvis aldrig heller att skaffa det, då vi på Snigelskydd tycker att de flesta företag spottar ur sig alldeles för mycket oväsentlig information. Om en kund önskar ej fortsatt kontakt. Så är det välkommet att skriva/säga detta via telefon eller mail. Så kommer vi att respektera det.

Samtycke.

Genom att navigera och integrera med Snigelskydd.se så godkänner du automatiskt våran integritetspolicy.

Kundens rättigheter respekteras. Om kunden vill veta vilken information som vi har om kunden, så kan kunden höra av sig, så skickar vi det vi har.

Viktigt att nämna är att om inte kunden aktivt har skickat in någon information om sig själv till oss, så kommer vi med högsta sannolikhet inte ha någon information om kunden.

Efter ett köp så har vi informationen som användes vid köpet, t.ex. namn och telefonnummer. Vill kunden att vi raderar denna information direkt efter köpet. Så är kunden välkommen att meddela oss detta. Så raderar vi den informationen som vi har.